Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Segít a Fejér CIC a NEA pályázatokban Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2015. február 24.

Image

Megjelentek a Nemzeti Együttműködési Alap 2015. évi pályázati kiírásai. A korábbi évekhez hasonlóan működési támogatásra és szakmai programok támogatására pályázhatnak alapítványok, egyesületek és szövetségek. A Fejér Megyei Civil Információs Centrum munkatársai segítséget nyújtanak a nonprofit szervezeteknek a pályázatok elkészítésében.
Tovább...
 
Egy Tornádó-pilóta élményei Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 24.

Image

A német légierőben töltött évtizedekről, az ott szerzett élményeiről tart beszámolót Németország Budapesti Nagykövetségének katonai attaséja, Uwe Clemens alezredes. A „Repülési élményeim” című magyar nyelvű, vetített képes előadásra minden érdeklődőt várnak 2015. február 25-én, szerdán 17.00 órára a Helyőrségi Klubba.
Tovább...
 
Nyílt nőgyógyászati szűrőnap Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. február 24.

Image

Nőgyógyászati szűrőnapot tartanak március 7-én, szombaton Székesfehérvár Önkormányzatának szervezésében a Család- és Nővédelmi Központban. Elsősorban azon hölgyek jelentkezését várják, akik eddig egyáltalán nem, vagy legalább 2-3 éve nem vettek részt szűrővizsgálaton. A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. A programról Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, valamint Dr. Nagy László, a Család- és Nővédelmi Központ intézetvezető főorvosa sajtótájékoztatón számolt be.
Tovább...
 
Áramszünet lesz március 2-án éjszaka Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 24.

Image

Nagyméretű kamionszállítmány halad keresztül Székesfehérváron március 2-án, hétfőn az Új Csóri, valamint az Iszkai úton az esti és éjszakai órákban. A szerelvény áthaladása miatt biztonsági feszültségmentesítésre lesz szükség, ennek értelmében az Új Csóri út mindkét oldalán, illetve az Iszkai úton és a zártkertekben szünetelni fog a villamosenergia-ellátás március 2-ról március 3-ra virradó éjszaka – tájékoztatott közleményben az E.ON Hungária.
Tovább...
 
LAKOSSÁGI FÓRUMOT TART A SZÉPHŐ ZRT. Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 23.

Image

A Széphő Székesfehérvári Épületfenntartó és Hőszolgáltató Zrt. lakossági tájékoztatót tart 2015. február 25-én, szerdán 17 órakor a Királysor 1/b. (Fűtőerőmű) emeleti termében. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájával összhangban a „Királysori fűtőerőmű kapacitásának kitelepítése, városrész rehabilitációja” projekt indításáról és az ezzel összefüggő intézkedésekről lesz szó az eseményen. A lakossági fórumra tisztelettel várják a körzet lakosait.
 
Nyílt nap A RÁKELLENES VILÁGNAP ALKALMÁBÓL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 23.

Image

Hétfőn délután 14 órától a Rákellenes Világnap alkalmából nyílt napot szervez a "Kézenfogva" Klub A Szabadművelődés Házában (Fürdő sor 3.). Az eseményen 14-től 16 óráig tanácsadással várnak mindenkit, melyben emlő önvizsgálat oktatás, vérnyomásmérés és diétás tanácsadás is szerepel. Ezt követően 16 órától felvilágosító előadásokkal várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Bemutatják a Sakkpalota programot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. február 23.

Image

Nyílt tanítási órákat szerveznek február 25-én, szerdán délelőtt a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában. A harmadik órában a szülők megismerhetik a Sakkpalota képességfejlesztő foglalkozást, melyet a városban elsőként ebben az intézményben indítottak el.
Tovább...
 
Tájékoztató fórum civileknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 20.

Image

Az idei évtől változik a Társadalmi Felelősségvállalási Alap pályázatának belső struktúrája és eljárási rendje. Minderről egy fórum keretében tájékoztatják a székesfehérvári civil szervezetek képviselőit. A 2015. február 25-én, szerdán 10.00 órakor kezdődő eseménynek a Fehérvári Civil Központ ad otthont.
Tovább...
 
Vasárnap: Idegenvezetők Világnapja Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. február 20.

Image

Harmincadik éve tartják meg világszerte az Idegenvezetők Világnapját. Vasárnap Székesfehérvár szakmai szervezetei is tematikus idegenvezetéssel csatlakoznak a kezdeményezéshez, valamennyi program ingyenes lesz. A nap zárásaként a város egyik legrégebbi idegenvezetőjének, Kálmán Piroskának a könyvét ismerhetik meg az érdeklődők. A könyvbemutatón részt vesz Brájer Éva alpolgármester is.
Tovább...
 
Ki kapja idén a Schmidl- díjat? Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 19.

Image

Május 31-ig lehet javaslatot tenni írásban az önkormányzatnál, kié legyen idén a „Schmidl Ferenc Építészeti Díj”. Az évente egy alkalommal kiadható szakmai elismeréssel a város azokat az építészeket tünteti ki, akik 1990 után megvalósult alkotásuk révén hozzájárultak Székesfehérvár városképének fejlődéséhez, építészeti kultúrájának előmozdításához, az épített környezet minőségének javításához. A javaslatokat szakmai kuratórium bírálja el.
Tovább...
 
IGAZ TÖRTÉNETEK A SZÜLÉSRŐL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 19.

Image

Szeretettel várnak mindenkit az egy éves évfordulóját ünneplő Nemekből Igenek Klubba február 26-án 17 órakor az Igézőbe. A klubban igaz történetek hangzanak el a szülésről- születésről és választ kaphatunk azokra a kérdésekre, hogy mit értünk háborítatlan szülés alatt,milyen előnyei vannak a dúla támogatásának a vajúdás és a szülés közben, vagy hogy milyen a császármetszés megítélése?
Tovább...
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14565 - 14575 / 20492